Reglement

 

Reglement

1. All påmelding er bindene.  med unntak av prøvetime, dette avtales på forhånd.

    Faktura vil bli sendt pr mail, etter at påmeldingen er mottatt.

    Kursavgiften skal være innbetalt innen kurset start uke to.

2. Ved langtidssykdom som har en varighet på over tre uker, refunderes kursavgiften, denne avregnes fra sykmeldings dato med gyldig legeattest.

3. Foresatte har  har mulighet til å være med inn å se på timen første kurs uke, etter dette danser barna/ungdommen helst uten foreldre.

    Det kan være i enkelte tilfeller at barna trenger mor eller far, da kan de starte inne i danseklassen, for så å liste seg ut når de ser at barnet er med.

4.  OBS!!  kun dansesko og innesko i dansesalen.

5. Det er fullt mulig å ta igjen tapte timer innenfor semesteret, gi beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

6. Piproductions Danseskole har ikke erstatningsansvar for tap av eiendeler. Ta med verdisaker inn i timen.

7. Det er ikke lov å bruke koreografi eller øvelser de har lært i timen til egen regi, eller skolesammenheng o.l. uten samtykke fra skolens ledelse.

8. Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videoopptak fra undervisningen, forestilling i regi av Piproductions Danseskole. Disse kan brukes til egen reklame, annonser, prosjekter som skolen har, og på vår hjemmeside. Hvis dette" IKKE" er greit,  så er det helt ok, send oss en mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

9. Møt presis til fordel for alle!

   Takker for godt samarbeid.